Despre noi

Squeeze It  – Este o organizație dedicată integrării persoanelor cu dizabilități în societate și în câmpul muncii prin oferirea de oportunități de muncă și servicii de calitate. 

Cu ce ne ocupăm

Promovare

Prin intermediul display-urilor digitale amplasate în oraș

Creare

Materiale promoționale personalizate potrivite brandului

Editare

Materiale promoționale deja existente

Sa ma prezint

Numele meu este Andrei Popa, am 27 de ani și sunt antreprenor certificat, trader și vizionar, cu o pasiune puternică pentru a face o diferență în lume.

Ca persoană cu dizabilități, știu din propria experiență cât de important este să-ți atingi potențialul și să fii integrat în societate și în câmpul muncii.

Inspirat de pasiunea mea pentru sport și antrenament și motivat de dorința de a-mi atinge potențialul, am decis să-mi folosesc determinarea dobândită ca sportiv de performanță și campion național la tenis pentru a ajuta și alte persoane cu dizabilități să-și atingă potențialul pe plan
profesional.

SQUEEZE IT Unitate Protejată este înființată cu scopul de a oferi afacerilor în expansiune, cu mai mult de 50 de angajați, oportunitatea de a se dezvolta prin metode de promovare inteligente si totodată fara costuri suplimentare, beneficiind de prevederile legale menționate.

Munca noastră este inspirată de dorința de a face ceva extraordinar, de a ne depăși limitele și de a oferi cele mai bune soluții clienților noștri.”

Contact

Raport activitate 2023

Skip to content