Serviciile noastre

Promovare

Prin intermediul display-urilor digitale amplasate în oraș

Creare

Materiale promoționale personalizate potrivite brandului

Editare

Materiale promoționale deja existente

Consultanta

Implementarea strategiilor de promovare

Promovare DOOH

 

Promovarea de tip Digital Out Of Home utilizează ecrane digitale în locații publice pentru a va promova produsele și serviciile într-un mod captivant și interactiv. Această metodă de publicitate va oferă oportunități nelimitate de a  va crește afacerea.
Prin utilizarea tehnologiei oferite de noi, puteți ajunge la un public mai larg și mai diversificat, putând de asemenea să vă adaptați mesajul publicitar în funcție de locație și zi.
Această metodă de publicitate digitala stradala este mai interactivă și mai captivantă decat cea clasica, ceea ce crește substantial probabilitatea ca publicul să rețină mesajul brandului.
Promovarea DOOH oferă o mai mare măsurabilitate și flexibilitate, permițându-vă să ajustați campania publicitară în timp real în funcție de feedback-ul și performanța acesteia.
Deși panourile publicitare există de mult timp, (Google ne spune că au existat încă din secolul al XV-lea, în mod aparent, și sincer, suntem un pic uimiți) o nouă specie de panouri publicitare este în curs de apariție. Panourile publicitare digitale de astăzi fac posibilă livrarea reclamelor animate sau chiar interactive către publicul larg. Este un moment interesant deoarece publicitatea digitală în spațiul public continuă să apară și să evolueze, așa că profitați de acest nou mod de publicitate pentru a ajunge la un public mai mare ca oricând.

Alte servicii

Crearea materialelor Publicitare/Informative

Putem ajuta companiile în crearea diverselor materiale publicitare sau informative, în funcție de contextul dorit:

  • Afise: Afise pe care doriti sa le afisati la interior, cu mesaje informative pentru clienți sau pentru diferite locații. Ne putem adapta stilul în funcție de preferințele dumneavoastra.
  • Flyere
  • Materiale video: Materialele video pot fi create și încărcate pe canale de socializare, site-uri web sau pot fi utilizate în prezentări de marketing sau la evenimente.
  • Clipuri cu scop educațional privind importanta unui anumit subiect.

Social media management

Oferim servicii de administrare și gestionare a prezenței companiei pe platformele de social media, cum ar fi Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn și altele.

Printre principalele beneficii ale vizibilității în online, se numără:

  • Creșterea vizibilității business-ului: putem promova business-ul și serviciile sale pe platformele de social media, crescând astfel vizibilitatea acestuia și ajutând la atragerea clienților.
  • Comunicarea cu clienții și potențialii clienți: prin intermediul platformelor de social media, putem comunica cu clienții și potențialii clienți, oferindu-le informații despre produse, servicii și alte informații utile.
  • Asigurarea unei comunicări eficiente: asigurăm o comunicare eficientă între companie și clienți prin intermediul platformelor de social media, oferindu-le acestora un canal rapid și accesibil de comunicare.
  • Educarea clienților: educăm clienții cu privire la produse, servicii și probleme de interes general prin publicarea de informații relevante și utile pe platformele de social media.
  • Monitorizarea reputației companiei: monitorizăm ceea ce se spune despre companie pe platformele de social media și putem interveni pentru a gestiona situații de criză sau pentru a răspunde la comentariile negative.

Suntem pregătiți să creștem vizibilitatea afacerii dumneavoastră

Doriți să vedeți cum ar arăta reclama pe unul din display-uri?

Contactati-ne pentru o simulare!

Skip to content