Recapitularea unei săptămâni uimitoare! 

Săptămâna trecută a fost una plină de evenimente importante și creștere pentru unitatea noastră protejată, Squeeze It.

 

Iată câteva momente deosebite din această săptămână:

🌟 Luni: Parteneriat și networking la DEVOS – Educație de business 10
Am fost parteneri la evenimentul Devos 10, unde ne-am bucurat să cunoaștem oameni cu viziuni similare și dorința de a crește împreună. Ne-am întâlnit față în față, am creat legături și am simțit cât de important este networking-ul in dezvoltarea noastră și a afacerii, ajutând și fiind ajutați pe parcurs.
🤝 Marți: Vizita la Unitatea Protejată – UtilDeco
Am avut prilejul de a vizita unitatea protejată Util Deco, condusă de doamna Angela Achitei, unde ne-am simțit inspirați de activitatea și impactul pe care îl aduce împreună cu echipa sa în societate și în viața persoanelor din clasa vulnerabilă. Am discutat despre perspective de viitor și cum putem evolua împreună. De asemenea am demonstrat ca prin activitatea noastră nu facem intermediere și am fost introduși În catalogul Unităților Protejate etice și responsabile.

 

🎙️ Miercuri: Interviu despre lipsa accesibilizării orașului Iași – Viva FM Iași și Adevărul
Am discutat telefonic cu Viva FM și Adevărul despre accesibilitatea foarte limitată în zona Piața Unirii În contextul renovărilor efectuate de curând, și importanța adaptării infrastructurii deja existențe, pentru persoanele cu dizabilități. Ne străduim să creăm un oraș incluziv și confortabil pentru toți. ♿️
🚴‍♂️ Duminică: Participare și colaborare la Maratonul de Indoor Cycling
Am fost prezenți la cel mare maraton de Indoor Cycling din regiunea Moldovei, organizat de Pedalas.ro, și ne-am implicat activ prin parteneriatul nostru, aducând o bicicletă adaptată nevoilor persoanelor cu dizabilități. Aceasta a permis lui Ciprian să participe și să pedaleze alături de ceilalți concurenți.
Prin acțiunea sa, Ciprian a inspirat și a adus o lumină puternică asupra capacităților și potențialului neexploatat al persoanelor cu dizabilități. Participarea sa a demonstrat că oricine poate contribui la evenimente sportive, indiferent de abilitățile fizice, si sperăm să vedem și mai multă incluziune și participare în viitor.
🚀 Suntem încântați de oportunitățile și conexiunile pe care le-am creat în această săptămână și abia așteptăm să vedem ce ne rezervă viitorul! Mulțumim tuturor celor implicați! 😊
Skip to content